Gran Media

Hei, og velkommen til Gran Media! Mitt navn er Daniel Gran, og jeg er en entusiastisk fotograf og webdesigner. På disse sidene finner du noen av de prosjektene som jeg har jobbet med, både privat og som oppdrag for kunder.

Helt siden jeg var guttunge, har jeg vært på oppdagelsesjakt for å se nye steder. Det var derfor naturlig at jeg endte opp med et kamera i hånden, og senere med dykkersertifikat og drone for å vise frem steder fra en helt annen vinkel enn det man vanligvis ser. Med håndholdt kamera eller drone, tar jeg bilder for alle anledninger, både under vann, på bakken og i luften. Med bakgrunn fra Universitetet i Agder, har jeg opparbeidet meg gode grunnkunnskaper om komposisjon, dynamikk og bruk av digitale verktøy innenfor bla.a. Adobe-familien.

Har du lyst til å bruke meg som fotograf eller grafisk designer? Ta kontakt for en hyggelig prat om oppdraget ditt.